Christina i Bolivia

laurdag, oktober 14, 2006

Lima!

Endelig tilgang paa ei maskin og mulighet til aa oppdatere bloggen un poco...

Kom til Lima tirsdag kveld, og ble innlosjert hos verdens koseligste familie, saa ingen problemer der. Bare at de er litt bekymret over at vi ikke spiser opp all maten, - men hverken jeg eller Camilla har saa stor middagskapasitet. La mama tror selvsagt at vi ikke liker det hun serverer, og spoer hva hun kan lage saa vi spiser. Men maten er god den!

Lima er enorm, og hver dag maa vi ta bussen i en og en halv time for aa komme til spanskklassene. Og det aa ta bussen er faktisk et helt lite eventyr i seg selv! Det er et under at vi ennaa ikke har kommet oss bort, men vi fikser biffen med aa gaa paa rett buss og av paa rett sted. Ellers ha jeg faatt oppleve de store kontrastene som er her. Ser saa mye fattigdom, den er saa tydelig - paa gatene, de fattige stroekene hvor folk bor... Og likevel kan vi lett dra til rikere stroek hvor det foeles som om jeg er i Norge, og jeg merker hvor lett det er aa glemme verden utenfor. Synes det er veldig vanskelig aa koble de ulike virkelighetene her, saa store kontraster side om side.

Spraaket en stor utfordring, men merker at det kommer litt etter litt. Saa her er det bare aa staa paa med pugging og oevelse!

5 Comments:

At 11:18 f.m., Blogger taisotsubo said...

Hi Christina!!
How have you been?
Missing you...

 
At 9:03 f.m., Blogger Ragnhild said...

heeei vennen!=)
tenk, no e oss i brasil og bolivia!d oss he drømt om og snakka so mykje om!heilt ubeskriveli!

kjekt å høyre at du he d bra!=)ej og marte he d bra her i brasil:)idag skal oss ha vår første portugisisktime...d trengs!
kjempegla i dej vennen min!=)savna dej masse!men du vil allti ver i mitt hjerte, so du e på en måte nær likevel!=)

kos dej masse!!og take care!

Gud velsigne dej!=)
*klem*

 
At 1:47 f.m., Blogger L.DBdS. said...

hy, det er en vanskelig live i sør amerika? haha. det er veldig kjekt å hører frå deg, og dinne eventyr..que Dios te guie en tu estadia, que tudo te vaia bien,. savner alle, og trives i bergen.. stor klem . din best ettåring..

 
At 2:52 f.m., Blogger Kay Amund said...

Kjekt aa lese at du he bra, e kjekt aa lese om korleis det gjenge med folk:)

Haape det blir bra i vekene som kjoeme :)

-klem fra AfrikaKay-

 
At 7:19 f.m., Blogger Per Oddvin Stornes said...

Hei Christina! Korleis gaar det? Her i Afrika he oss det ikkje so verst! Lykke til!

 

Legg inn en kommentar

<< Home