Christina i Bolivia

måndag, januar 08, 2007

Godt nyttår!


Godt nyttår til alle!

Vi begynte nyttårsfeiringa på en særs fin restaurant med særs god mat i Gauyaquil. Til alle som er like glad i søtsaker som meg:
Den hvite fontenen dere ser til høyre i bildet er sjokoladefondue!

Det hører vel med til historien at dagen etter ble tilbragt i senga grunnet en ikke helt god mage. Her har man overlevd tre måneder i Latin-Amerika under - hva skal man si.. - ikke alltid like gode hygieniske forhold, men dårlig blir man ikke før man spiser på en flott restaurant i Ecuador. Akk ja, livets realiteter slår til igjen.





Det magiske tidspunktet 00.00 ble tilbragt i en ensom gate mens vi ventet på en taxi som aldri kom. Ikke helt etter planen, men vi hadde da i det minste stjerneskudd.


I taxien er humøret fortsatt på topp hos søstrene; til tross for at midnatt er passert uten at vi har sett en eneste rakett.

9 Comments:

At 11:44 e.m., Blogger Ingrid said...

hei Christina:)

kjempekjekt å lese her:) virka som du he fått oppleve å prøvd masse kjekke ting i d siste!:) d fortena du!:)
heilskjønn baby dokke he der då!! håpe dokke finn en bra plass til han:)

stoore klemma frå Ingrid

 
At 1:11 f.m., Blogger Nils Ingar said...

her var det oppdatering i fleng ja:)
Ser ut som du har fått deg litt sol og? Høyres bra ut...:)

 
At 7:35 f.m., Blogger Ragnhild said...

Du og du so flink du ha vor aa oppdatere no daa!!:) Ikkje verst!

Kjempekjekt aa sjaa blide og lese om ka du styra me!:)

Kysten ja, d saag haerli ut!:) Berre litt over ei veke til no so faer ej ogsaa sett kysten igjen!:) Gleda mej!:)

Kjekt aa sjaa bilde fraa barneheimen ogsaa! AAaaaaaaa, skolle so gjerne onske at ej konne komme og besoke dej der!!!
Akk.....

I natt vart rommet mitt opplyst maange gonga av blinkande lys etterfulgt med enorme dronn- tropisk regn med lyn og torden e ikkje et ukjent fenomen her heller....Fordelen her e at d ikkje blir altfor varmt naar d regna! hehe...so ej skal vel ikkje klage ej heller(e d sunnmoringen i mej som snakka no?):p hehe...

muitas, muitas saudades!!:)

Você e muito, muito legal!!:)
Gleda mej til aa ta i bruk igjen dragen til vaaren! hehe...

beijo
sua amiga para siempre!:)

 
At 9:35 f.m., Blogger Narve said...

Godt nyttår beloved wife! Å forøvri: Du skal ikke snakke, e finne ikke nokke kontaktinfo her heller... Men jallfall, her e den: narve.kn@gmail.com

 
At 9:32 f.m., Anonymous Anonym said...

ej misunne dej christina.. raketta eller ikkje raketta.. savna sola:(
gått nytt år:) håpe du he d bra!

 
At 5:28 f.m., Blogger MEg said...

Gøtt år!
Nytt år, nye tankar? I alle fall nytt år, fullstendig vitnemål.. :)
No reiser eg snart til bergen for å ta den frykta teoriprøva, så har eg i alle fall ein sjanse til i mars.. Og så får vi sjå om eg ikkje kjem inn på nmh. Når eg ikkje kjem inn kan vi flytte til bergen, så kan du studere og eg vere husmor. Kor god en idé er ikkje det?!?

 
At 2:07 f.m., Anonymous Anonym said...

Hei Christina!! :D Så godt å "sjå" dej igjen. Så mykje bra du he lagt ut, kjekt både å lese og sjå bilde! Veldig bra!! :-) He hatt en forferdelig kjedelig time på skulen no, uten nåkke å gjer på, så ej he rett å slett lest gjennom heile bloggen din ;-) Så no kjenne ej virkelig at ej savna dej mykje! Du he tydligvis opplevd mykje, både på godt å vondt, å ej må sei at ej gleda mej utruli masse til du kjem tilbake. Ej e so spent på å sjå dej å ho Ragnhild igjen at du ana ikkje d! Gjennom å lese bloggane dåkka å lest bilde he ej nesten blitt heilt overbevist om at ditta MÅ ej me! Virka utruli spennende, å ej føle at ej burde gjer d når ej fer sjangsen til d. Men som sagt, gleda mej til å høyre ka dåkke syns om året når dåkke kjem heimatt til Sunnmøre :-) Du må ta godt vare på dej sjøl Christina/ Andrea ;-) Å som mange he sagt før til dej: Alle monner drar. Du kan ikkje hjelpe alle, d e umuli. Men d du gjer e utruli flott, å du hjelpe fleire no enn viss du hadde tatt dej en jobb i kassa på rema. Ej e stolt av dej, å e utruli gla i dej!!
Mange klemma fra Gunn-Berit frå Vatne! :-)
(Som også he lyst å reise ut i den store, lille verden, men som e "stuck" på Fagerlia ei go stund til.) gunnberit_@hotmail.com

 
At 5:42 f.m., Blogger Per Oddvin Stornes said...

Hei Christina! Ka det stende til? Her he oss det veldig bra, he hendne fulle i ting aa jere! Tia jenge utruli fort!! Gleda mej til aa sjaa dokke ijenn alle sammen,samtidi som ej grua mej til at eventyret her nede e over...Haape du he det bra! Klem!

 
At 5:10 f.m., Blogger Per Oddvin Stornes said...

Ekje det snart pa tide aa oppdatere no?? Alt bra ellers? Ej kosa mej, og begynne aa gru mej til heimreisa, som kjoeme altfor fort!

 

Legg inn en kommentar

<< Home