Christina i Bolivia

måndag, mars 05, 2007

CT - T = C, en liten stemningsrapport

For det er det det har betydd for meg at jentene mine i CT drog til byen. Jeg jobber naa i cabaña C sammen med Julia, voluntoer fra Oesterrike. Her bor de jentene som naa er eldst i aldeaen. Hverdagen har blitt litt forandret, man merker alderforskjellen fra desse jentene og de jeg var hos foer. Om morgenen, for eksempel, krever det en hel del strenghet (liker det ikke!) for aa faa dem ut av sengene og inn i dusjen. Man kan vel ikke klandre dem; det er jo ikke saa fryktelig moro aa staa opp klokken seks for aa vaske eller lage frokost, men maa man, saa maa man...

Det var ogsaa interessant aa vaere her ei helg, det har vi ikke gjort foer. Soendag maa alle dra til kirka, saa da er det aa faa presset alle sammen inn i bussen og humpe avgaarde. Denne bussen er ei historie fro seg selv. Man har ennaa ikke bevist hvor mange man kan faa plass til i en buss foer man har vaert paa tur med aldeaen. Rekorden til naa ligger paa rundt 100, og naa snakker vi om microen til Alalay; ikke om en hvilken som helst buss. Med seter som saa vidt henger sammen og hull i baade taket og gulvet er det opplevelse aa sitte paa. Sjaafoeren er portoeren, en artig liten kar som aldri gaar noe sted uten kokabladene sine. Jo, disse turene kommer hoeyt paa favorittlista!

4 Comments:

At 2:03 f.m., Anonymous Anonym said...

Kjære Christina!
Tuuusen takk for kjempekoslig brev som kom for litt sidan:) Ej he kje fått skrive til dej igjen, så det spørst om ikkje ej e for sein, for dåkke kjem jo tilbake om ikkje så lenge....Det e kjempeinteressant å høyre om livet ditt i Bolivia,- spennande dagar som fyller livet med heilt andre ting enn kvardagslivet i Norge. For ei oppleving å ha med seg vidare, og for ei utfordring å kome tilbake og møte kontrastane. Takk for dei gledene du gir desse jentene berre med å vere der og bry deg og vise omsorg!! Det er verdt mykje!! Det er så flott at det finns ungdomar som deg:) Må Gud velsigne deg rikeleg og verne deg og ta deg trygt heimatt til Norge! Kjempeklem frå Ragnhildmamma, Astrid

 
At 4:32 f.m., Blogger Ingrid said...

Hei Christina!:)

d va sooo kosli å få brev frå dej asso!:)
sjønna at d e veldi masse sterke inntrykk du fer når du e der i Bolivia..men d ee so flott at du gjer d du gjer!:) Du utgjer en forskjell, ekje d flott å tenke på?:)
Håpe du slepp nokke problem den siste tida å at reisa heimigjen går fint, d fortena du!:)

No ekje d so lenge til dokke kjem att, å d blii so kjekt!:D Gledd mej sia dokke for ej;p hehe:)

Må Gud velsigne dej<3
gla i dej!:)
stoor klem frå Ingrid

 
At 12:38 e.m., Blogger Ragnhild said...

Hei!:)

hehe..ja, ej faer vel ta aa slenge mej paa familien min her ej daa!;)
D e so flott arbeid du gjer!!=) Men ej skjonna godt at dei ikkje he lyst til aa staa opp kl. seks om morgonen!:p

Skjonna forresten godt at daakke for til Rio! D e en opplevelse for sej sjol!:) So d skakje du ha daarli samvit for i d heile tatt altso!!;)

Kjempegla i dej mae!!:D
Ta godt vare paa dej sjol du ogsaa!! Vil ha dej mae trygt og godt tilbake til Norge!!

um abraçio muito,muito grande e muitas beijos de sua amiga para sempre!!:D

PS; Mamma og Ingrid: chritina skal vere ute to veke lenger enn mej...so du rekk sikkert aa sende et brev, mamma!;)

 
At 1:52 e.m., Blogger arnedro said...

Hei, fann adressa di på Nils Ingar sin blogg. O no vart det også så nært for vi skal også til Sør-Amerika. Gunnveig er i Bolivia no, men vi skal vere i lag i Peru.

 

Legg inn en kommentar

<< Home